Plan B

Tapasbar Plan B ligt aan het Kasteelplein in het centrum van Breda. Bij ons kun je natuurlijk het hele jaar door binnen eten, maar zomers kun je ook lekker naar buiten. Ons terras is geopend van 1 april tot 1 november en biedt zo’n 80 zitplaatsen en kijkt uit op het prachtige kasteel van Breda. Willem III, voormalig stadhouder van Breda kijkt vanaf zijn sokkel toe op ons terras. Kortom: een unieke plek in de Bredase binnenstad waar je echt kunt genieten.

Tapas eten bij Plan B

In één woord: sfeer! Tapas eten bij Plan B is gezellig en ongedwongen. Het is een soort uitgebreid borrelen: een hapje en een drankje, en weer een hapje. Zo duurt de avond lekker lang en kun je gezellig praten onder het genot van overheerlijke Spaanse gerechtjes.

Eten is er genoeg! Onze menu’s staan gelijk aan een complete maaltijd. Liever losse gerechten bestellen? Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden. Onze wisselende specialiteiten houden onze menukaart afwisselend en spannend. Onze kok houdt wel van een verrassing! Daarom stelt hij elke week een speciaal ‘menu de jefe’ voor je samen.


Menu and Dessert

Menu and Wine


Robbie en Karin

De eigenaars van Plan B zijn Robbie en Karin. Zij staan voor gastvrijheid en gezelligheid en hebben een duidelijk doel voor ogen: het hun gasten naar de zin maken. Van de muziek en aankleding tot de bediening, hun stijl is zeer eigen en spreekt een breed publiek aan. Ze zijn echte levensgenieters met oog voor alles en iedereen!


 

Reserveer nu een tafel bij Plan B!

Reserveren​